Weg met de zorgen

Voor elke makelaar is een overzichtelijke website, professionele communicatie en strak design essentieel. Bij Social Estate halen we de zorgen van deze zaken weg bij u als makelaar en regelen we de communicatie en design van A tot Z. Eén sterk verhaal.

Lnkd.   In.   Contact.

Social Estate is onderdeel van Tremento.

Social Estate – Communicatie & Design voor Makelaars

Webdesign

& Grafisch Ontwerp

Een overzichtelijke, snelle en betrouwbare website is essentieel voor elke makelaar. Dit is waar uw potentiële koper of huurder komt om meer informatie te vinden. De strakker en professioneler uw website er uitziet, de beter. Sluiten uw brochures e.d. qua stijl aan op uw website en social media? Dan zit u goed.

Explore

Social Media

Management

Social media is meer dan een visitekaartje. Dit is waar u gevonden wordt door de huidige (woningzoekende) generatie. Als makelaar / vastgoedbeheer moet uw social media dus up-to-date zijn én er professioneel uitzien. Pakkende teksten en visueel aantrekkelijke afbeeldingen. Daar help ik graag bij.

Explore

Fotografie

& Video

De mooier de foto’s, de sneller de verkoop. Want foto’s (en videos) die de woning goed in beeld brengen, trekken de aandacht. Zowel op uw website als op uw Instagram, LinkedIn en Facebook. Werken we samen op het gebied van social media? Dan bied ik photoshoots aan tegen een zeer gereduceerd tarief.

Explore